Horsens Dækservice

Inspireret af erfaring


Carsten og Rune er svigerfar og svigersøn. I gennem de sidste mange år har de gået og snakket om et unikt koncept for dæk- og hjulservice. Det ville begge to gerne starte en forretning der kunne levere den service, erfaring og produkt til kunderne, som de syntes manglede i faget - og her kom idéen til Horsens Dækservice. 


Carsten har 30 års erfaring inden for dækbranchen og har i mange år arbejdet i Horsens ved et par dækfirmaer. De seneste år har han arbejdet som værkfører på et dækværksted længere syd på. Han kan derfor biddrage med en kæmpe erfaringen og know how, og det er de færeste udfordringer, han ikke allerede har stiftet bekendtskab med.

Rune har en grundlæggende uddannelse som mekaniker og har tidligere arbejdet inden for dækbranchen igennem i længere periode. Derudover har Rune en baggrund i salg, lager, markedsføring og småreklame.


Både Rune og Carsten kan give noget til kunderne, som de syntes har manglet i branhcen, og derfor har de nu staret Horsens Dækservice.

Servicen


Rune og Carsten er de eneste ansatte i firmaet og er samtidtigt ejere af Horsens Dækserivce. Det er derfor helt essenicelt for dem at tilbyde det bedste - hver gang.

Horsens Dækservice kommer ikke til at leve på store dyre reklamebudgetter, men vil derimod leve på god omtale og "mund til mund"-metoden. 

Derfor bliver der kun præsenteret løsninger og solgt produkter, som Carsten og Rune kan stå inde for eller selv bruger privat. 


Det vigtigste for Horsens Dækservice er at være de bedste inden for deres helt  branche.

Carsten - Horsens DækService
Rune - Horsens DækService

Idéen


Det hele udsprang en dag, hvor Carsten og Rune sad sammen og snakkede som sædvandelig om løst og fast.

Carsten havde dog en idé, han gerne ville lufte - en idé, som skulle ændre deres fælles fremtid. Carsten startede med at præsentere en idé om etrullende dækværksted, så kunder ikke skulle komme til værkstedet. Simpelthen en varebil med plads til alt udstyret, så alt arbejde kunne foregå fra den.


Der blev arbejdet videre med idéen om at kunne arbejde fra en bil, men de blev dog ret hurtigt enige om, at de nok skulle have et lager, hvor de kunne opbevare alle de hjul, som kunderne fik skiftet, og derfor kom dækhotellet til. Prisen for et lager og prisen for et lokale, som de kunne drive et værksted fra, var ikke større, end det ikke ville give mening at tilbyde kunderne begge dele.


Derfra blev Horsens Dækservice skabt: Et unikt koncept med en unik mulighed for at tilbyde kunderne større fleksibilitet, bedre service og ikke mindst de samme kendte ansigter hver gang. 

Carsten og Rune - Horsens DækService

Kvalitet


Som nævnt i afsnittet før bliver der kun præsenteret løsninger og solgt produkter, som Carsten og Rune selv kan stå inden for eller bruger privat.

Det er samtidigt vigtigt at sige, at kundernes valg 110 % bliver respektet. Hvis ønsket er andet, end vi tilbyder, bliver det stadig leveret med et smil, godt humør og en god pris.